Ευχαριστήριο για την Ημερίδα με τίτλο «Με την πάροδο του χρόνου»

 

Ευχαριστήριο για την Ημερίδα με τίτλο «Με την πάροδο του χρόνου»

Η Ημερίδα που διοργάνωσε η Εταιρεία Σπαστικών Βορείου Ελλάδος (ΕΣΒΕ) με τίτλο «Με την πάροδο του χρόνου» και θέμα την εξέλιξη που επιφέρει ο χρόνος σε ζητήματα λειτουργικότητας και ποιότητας ζωής σε άτομα με αναπηρίες πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 26 Νοεμβρίου. Οι εισηγητές ανέλυσαν διάφορες πλευρές του θέματος, ενώ στη συνέχεια η συζήτηση με το κοινό φώτισε πολλές επιπλέον πτυχές του.

Η Εταιρεία Σπαστικών Βορείου Ελλάδος ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη και τον Δήμαρχο κο Ιγνάτιο Καϊτεζίδη που παρεχώρησαν την αίθουσα «Λίτσα Φωκίδη» του δημαρχείου Πανοράματος για τη διεξαγωγή της Ημερίδας, τους εισηγητές Δρ. Θεόδωρο Λοϊζίδη, Ειδικό Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης, μέλος του Ευρωπαϊκου Κολλεγίου των Φυσιάτρων, την Ελεωνόρα Κυριαζοπούλου-Ντάτσιου, MSc Νευρολόγο και Επιστημονικά Υπεύθυνη της ΕΣΒΕ, την Τάνια Κιάνα, MRCPsych Ψυχίατρο Παιδιών, Εφήβων και Οικογένειας τ.Διευθύντρια της Παιδοψυχιατρικής του Νοσοκομείου Παπανικολάου και μέλος του Βασιλικού Κολλεγίου Ψυχιάτρων Μεγ. Βρετανίας και τον Γιώργο Μπάρμπα, π.επ. καθηγητή Ειδικής Εκπαίδευσης ΑΠΘ, καθώς και τον συντονιστή  Δρ. Γιώργο Καρατάσιο, Μαθηματικό π.Περιφερειακό Δ/ντη Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Επίσης την εταιρεία Livemedia που κάλυψε ηχητικά και με βιντεολήψη την εκδήλωση και όλους όσοι συνετέλεσαν στην επιτυχία της διοργάνωσης.  

Με εκτίμηση

Για την Εταιρεία Σπαστικών Βορείου Ελλάδος

                        Η πρόεδρος του Δ.Σ.                                                      Η γενική γραμματέας του Δ.Σ.

                    Μάνθος Μαστορίδης                                                               Ελένη Στυλιανού        

 

Εγγραφή στο Newsletter