Ευχαριστίες στη Pfizer για την δωρεά

Η Εταιρεία Σπαστικών Βορείου Ελλάδος ευχαριστεί θερμά την  Pfizer  ΕΛΛΑΣ Α.Ε. για την δωρεά των 60.000,00 δολαρίων ΗΠΑ την οποία κατέθεσε για τους σκοπούς του Σωματείου.

Η δωρεά θα χρησιμοποιηθεί  για να ξεκινήσει  η ανέγερση Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (ΣΥΔ)  για άτομα με κινητικές και πολλαπλές αναπηρίες. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε  στις 21/12/2022 στο Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας της Pfizer (Τομπάζη 22), παραβρέθηκαν από την Εταιρεία Σπαστικών ο κος Μάνθος Μαστορίδης, πρόεδρος του Δ.Σ., ο κος Θρασύβουλος Πόδας, αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και η διευθύντρια του Φορέα κα Χριστίνα Αλβανού.

Κατά την εκδήλωση ο πρόεδρος του Δ.Σ. κος Μάνθος Μαστορίδης παρέλαβε αναμνηστική τιμητική πλακέτα  από τον Προέδρο και Διευθύντα Σύμβούλο της Pfizer Inc., Δρ. Aλμπερτ Μπουρλά.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάβανε αρχικά  ξενάγηση στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Κέντρου και ολοκληρώθηκε με  γεύμα, όπου  δόθηκε η δυνατότητα σε ένα πολύ φιλόξενο κλίμα να συνομιλήσουν οι εκπρόσωποι της Εταιρείας Σπαστικών με τον Δρ. Μπουρλά και να τον καλέσουν να επισκεφθεί το Φορέα ώστε να γνωρίσει από κοντά το έργο που πραγματοποιείται εκεί.

 Ακολουθούν φωτογραφίες της εκδήλωσης.

Εγγραφή στο Newsletter