Πρόσκληση 2ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης

Αγαπητά μέλη,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου Εταιρεία Σπαστικών Βορείου Ελλάδος σε εφαρμογή του άρθρου 18 του ισχύοντος Καταστατικού συγκαλεί τα μέλη σε Τακτική  Γενική Συνέλευση που θα γίνει την 25η Νοεμβρίου 2023, ημέρα Σάββατο και ώρα 11:30, στις εγκαταστάσεις της Εταιρείας Σπαστικών Βορείου Ελλάδος, όπισθεν Ανωτάτης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου-Δανάης 8.

Τα θέματα της Ημερησίας Διάταξης είναι τα παρακάτω:

  • 1. Παρουσίαση Εισηγητικής Έκθεσης Προϋπολογισμού έτους 2024, συζήτηση επ΄ αυτής και έγκρισή της.
  • 2. Παρουσίαση Προϋπολογισμού έτους 2024, συζήτηση επ΄ αυτού και έγκρισή του.

 

Οι Συνελεύσεις βρίσκονται σε απαρτία και συνεδριάζουν έγκυρα αν παραβρίσκεται το μισό και ένα επιπλέον του συνόλου των τακτικών μελών της Εταιρείας, αλλά με την προϋπόθεση ότι είναι ταμειακά τακτοποιημένα κατά τη μέρα της Συνελεύσεως σύμφωνα με το άρθρο 18 του  ισχύοντος Καταστατικού.

Ταμειακά τακτοποιημένα μέλη του Φορέα μας θεωρούνται όσα μέλη μέχρι και την ημέρα διεξαγωγής της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης (πρώτης ή επαναληπτικής αυτής)  έχουν πληρώσει την συνδρομή τους έως και του προηγούμενου έτους, το ύψος της οποίας είναι δεκαπέντε (15)ευρώ ανά  έτος σύμφωνα με την απόφαση Δ.Σ. 16/30.08.2019 (θέμα 9ο).

Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας (σύμφωνα με το άρθρο 18 του ισχύοντος Καταστατικού) η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την 26η Νοεμβρίου 2023, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:30 στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

Σας επισημαίνουμε ότι για την δεύτερη Γ.Σ. δεν απαιτείται η προαναφερόμενη απαρτία σύμφωνα με το άρθρο 18 του ισχύοντος Καταστατικού, εφόσον θεωρείται ότι βρίσκεται σε απαρτία όσα Τακτικά μέλη κι αν παραβρίσκονται.

Καλούνται όλα τα μέλη του σωματείου να προσέλθουν στην Γενική Συνέλευση, καθώς η παρουσία του κάθε μέλους κρίνεται σημαντική.

 

Για το Δ.Σ. του σωματείου

  Ο Πρόεδρος                                                                                        Η Γεν. Γραμματέας

 

Μάνθος Μαστορίδης                                                                              Ελένη Στυλιανού

Εγγραφή στο Newsletter