Θεατρική Ομάδα

 

Η ομάδα θεάτρου της Ε.Σ.Β.Ε. παρουσιάζει με περηφάνεια την ταινία μικρού μήκους: "Το Μήνυμα" βασισμένη στον Ύμνο της Αγάπης του Αποστόλου Παύλου, σε σενάριο - σκηνοθεσία Θεόδωρου Ράκου - Αχιλλέα Ψαλτόπουλου

Συνέντευξη με την Ελένη Τζήκου

-Τι είναι αυτό που σου αρέσει στο θέατρο;

Οι πρόβες γιατί έχουν πολύ γέλιο. Και σε κάνουν να είσαι πιο υπεύθυνος γενικά σε όλα τα πράγματα. Κι όταν είμαι επάνω στη σκηνή. Έχει κάποιος βέβαια λίγο άγχος και τρακ αλλά αυτό σε βοηθάει να είσαι πιο συγκεντρωμένος.

-Πότε είχες την πρώτη σου επαφή με το αντικείμενο του θεάτρου;

Την πρώτη μου επαφή με το θέατρο την είχα από την ΕΣΒΕ ενδιάμεσα πήγαινα και σε ένα θεατρικό εργαστήρι σχετικά κοντά στο σπίτι μου αλλά αυτό έκλεισε.

-Σε πόσες παραστάσεις έχεις συμμετάσχει;

Σε όλες από το 91 μέχρι και σήμερα

-Ποιά παράσταση σε 'σημάδεψε' ή σου άρεσε περισσότερο;

Τα «όνειρα». Αυτή ήταν μια παράσταση ψυχής γιατί έβγαλα τις φοβίες μου και τα όνειρά μου θετικά και αρνητικά. Γιατί μετά από αυτή την παράσταση είχα επηρεαστεί πολύ και πέρασα πολλές άσχημες στιγμές, έβλεπα στον ύπνο μου εφιάλτες που με τρόμαζαν πάρα πολύ μέχρι που έπεφτα κι από το κρεβάτι μου τρομάζοντας. Και το παραμύθι, «δώσε ρόδα να γυρίσει παραμύθι να αρχινίσει». Γιατί μου αρέσουν τα παραμύθια. Και φυσικά αυτό που κάνουμε τώρα που σχετίζεται με την μυθολογία που επίσης μου αρέσει κι αυτή.

-Σου προσφέρει κάτι το θέατρο που δεν το βρίσκεις αλλού;

Το θέατρο με βοηθάει να εκφράζω πιο ελεύθερα τις σκέψεις μου και να μιλάω μπροστά σε πολύ κόσμο.

-Υπάρχει κάτι σχετικά με το θέατρο που δεν έχεις κάνει αλλά θα ήθελες;

Να κάνουμε κάποιες κινήσεις χορού.

Θεατρική Ομάδα

Εγγραφή στο Newsletter